ECOlunchbox

Zdrave posode za obroke za ljudi in naš planet

ECOlunchbox idelujejo nepropuste posodice za obroke iz nerjavečega jekla, brez plastike.

Preverite našo ponudbo.

Zakaj je tako težko odstraniti plastiko iz našega vsakdana? Ali plastiki lahko zaupamo?

Plastika je petrokemični proizvod z mešanico ostalih kemikalij (tudi tiste brez bisfenola A - BPA), ki rušijo hormonsko zdravje človeka. Zato je najbolje, da se je izogibamo, še posebej kadar gre za uživanje hrane in pijače. 

Naredimo spremembo

ECOlunchbox je bil ustvarjen s ciljem, da se naredi sprememba ob uživanju hrane.  Če je to malica za vaše otroke v šoli, ali pa toplo kosilo za partnerja v službi ali pa le prigrizek, medtem ko hitite naokoli po opravkih - naj bo hrana spravljena varno in zdravo! Z uporabo teh posodic prispevate ne le k svojem zdravju in zdravju vaših domačih, temveč tudi k zdravju narave, obrok za obrokom. 

Zakaj bi vsake toliko kupovali nove plastične posode, ker so stare izgubile obliko, se ne zapirajo več dobro ali pa so začele smrdeti? Raje si privoščite dolgotrajno rešitev z ECOlunchbox posodami.

Same dobre kvalitete!

Posode so narejene iz nestrupenih materialov, ki bodo dolgo v vaši lasti. Prav tako zaprte ne spustijo skozi nobene tekočine, tako boste brez skrbi pred morebitnimi madeži v torbah zaradi politih snovi. 

ECOlunchbox posode so:

- dobre za ljudi; brez BPA; doktorji so povezali bisfenol A s številnimi hormonskimi težavami, s prekomerno težo, rakom, sladkorno boleznijo in težavam s srcem

- dobre za planet; najboljši način, da svet očistimo smeti je tako, da jih ne ustvarjamo. Obrok brez odpadkov pomeni tudi, da po hranjenju ne ostaja odpadne embalaže.

Z mislijo na zdrave obroke

Živimo v kulturi, ki je pretirano obsedena ter osredotočena na diete, obroki so pogosto nepremišljeni ter preredki ali prepogosti. Včasih si zaradi prehitrega življenjskega sloga privoščimo hrano kar v avtomobilu, pisarni, na vlakih, skratka povsod. Zaradi tega težko nadzorujemo kaj pravzaprav jemo - in tudi koliko.

ECOlunchbox podpira zavestno uživanje hrane in ponuja svoje produkte kot pripomoček k kontroli količine zaužite hrane kot tudi raznolikosti in kvalitete.